Veelgestelde vragen

Iedereen vanaf 12 jaar is welkom!
80% van alle gasten die wij ontvangen komen voor ’t eerst. Je bent dus zeker niet alleen in jouw leerproces. Iedereen kan het, met een beetje vallen en opstaan!
Bekijk de instructievideo zodat je weet wat je kan verwachten!

Vanwege een beperkt aantal plaatsen op de baan is het verstandig om te reserveren.
Als de baan vol is kan er niemand mee bij en zul je een ander tijdstip moeten kiezen.
Om deze teleurstelling te voorkomen kun jij jouw tickets vooraf reserveren.
Kom op tijd! Een half uur van te voren zodat je ruim de tijd hebt om om te kleden en 15 minuten voor je starttijd ontvang je de veiligheidsinstructies.

Wij raden iedereen aan om minimaal een half uur van te voren aanwezig te zijn.
Als het wat frisser is heb je tijd nodig om je wetsuit aan te trekken.
Ook de veiligheidsinstructies die je van ons ontvangt duren ongeveer 15 minuten.
Als je te laat komt gaat dit van je eigen tijd af.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Je hebt niet veel nodig!
Een zwembroek en een handdoek is genoeg
Je kunt bij ons na de tijd lekker douchen.

Neem natuurlijk een flink portie enthousiasme mee zo leer je het snelst!

Wij hebben een fantastisch terras op het water met direct uitzicht op de waterskibaan. De perfecte plek om voor na of tijdens even te chillen en te genieten. Check onze website voor meer informatie

Als jij een kaartje koopt dan krijg je hier standaard een helm en een zwemvest bij om te gebruiken. Ook kun je kiezen uit waterski’s, een beginnerwakeboard of ons kneeboard. Je mag ook wisselen gedurende jouw tijd op de baan.

Alles is inclusief behalve de wetsuit. De wetsuit heb je alleen nodig als het koud is, het water nog niet op temperatuur is, of hard waait. Dit is dan wel zo lekker.

Wij adviseren je als je nieuw bent om te beginnen met waterskiën. En als dit goed gaat kun je daarna door met het wakeboarden.

Kun je niet kiezen tussen waterskiën of wakeboarden?

Dit hoeft ook niet! Bij ons kun je gedurende jouw geboekte tijd op de baan zelf wisselen tussen de 2 sporten. Wij adviseren iedereen om te beginnen met waterskiën omdat dit makkelijker te leren is en je zo een goed gevoel krijgt voor de start en de bochten. Als je hier 3 rondjes op kan varen kun je overstappen op een wakeboard.

Wist jij dat we ook een kneeboard en een monoski hebben? Zo verveel je je nooit!

De veiligheidsinstructies zijn elke 15 minuten voor het volgende startmoment.
Dus als jij om 13.00 uur geboekt hebt dan beginnen de instructies om 12.45 uur. Zorg dus dat je op tijd klaar staat.
In de instructies zal alles wat je nodig hebt om te leren waterskiën of wakeboarden behandeld worden. Van het aantrekken van de ski’s tot de start en het halen van de bochten.

Gedurende jouw tijd op de baan mag je ook altijd onze baandraaier vragen om tips zodat je sneller leert. Hij of zij zal jou ook proberen in de gaten te houden maar door de drukte kan dit soms wat lastig zijn.
Misschien heb je net die ene tip nodig om wel door de bocht te komen en een rondje te varen!

Check hier onze instructievideo voor alvast meer uitleg!

Dit is natuurlijk een lastige vraag.
Jij weet zelf hoelang je actief kan zijn en wanneer het voor jou leuk blijft.

Afhankelijk van de condities op het water (kou e.d.) adviseren wij meestal om 2 uren te boeken. Zo ben je minder gehaast en kun je tussentijds nog even op adem komen en wat drinken voor dat jouw tijd er alweer op zit. Wij zien bij veel mensen dat aan het einde van het uur het kwartje valt en dat ze er meer plezier aan gaan beleven!

Als het nog vroeg in de zomer is kan het water nog wat fris zijn. Boek dan 1 uur en als er ruimte is op de baan kun je altijd nog een uur verlengen.

Als je valt wordt je helaas niet opgehaald. In de instructies voorafgaand worden plekken aangewezen waar je gemakkelijk uit het water kan komen. Zo zwem je eerst met je spullen naar de kant en kan je daarna teruglopen om vervolgens weer achteraan te sluiten en nog een keer te proberen.

Bij ons zijn kleedkamers aanwezig met daarin 3 douches. Hier is ook warm water beschikbaar voor het douchen na de tijd.

Ook hebben wij kleine kluisjes voor jouw waardevolle spullen. Denk aan sleutels, portomonnee en telefoons. Deze zijn gratis te gebruiken en deze kan je zelf instellen met een persoonlijke 4-cijferige code.

Daarnaast hebben wij nog een heel gezellig terras met uitzicht op de waterskibaan waar je heerlijk kan zitten in de zon tussen de palmbomen. Gaat niet het hele gezelschap het water op? Dan kan hier lekker genoten worden van de actie. Consumeren is niet verplicht.

Als jij een kaartje hebt geboekt dan deel jij de baan met de andere waterskiërs en wakeboarders. Dit zijn er maximaal 27 per uur.

Er kunnen tot wel 9 personen tegelijk aan de baan hangen dus jij bent zelfs met zoveel mensen tegelijk snel weer aan de beurt.

Dit is zeker mogelijk. Vaak hebben wij nog ruimte buiten onze reguliere openingstijden voor grote groepen. Check www.strandsneek.nl
Ook binnen onze openingstijden is er ruimte voor groepen maar dit is wel afhankelijk van de drukte op dat moment. Zorg dus dat je op tijd informeert naar de mogelijkheden.

Vul helemaal onderop de website ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Ook dit is zeker mogelijk! Dit is wel afhankelijk van jouw dag en tijdstip dat je dit wilt doen en de actuele beschikbaarheid van de baan. Vul helemaal onder op de website ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerte op maat met daarin jouw wensen.

Nat wordt je toch wel zeggen wij altijd. Als jij een lekker wetsuit aan hebt maakt de regen en wind weinig uit. Het voordeel van slechter weer is dat het meestal niet zo druk is op de baan! En jij dus vaker aan de beurt komt en het sneller kan leren.

Bij lokaal onweer word de baan op tijd stilgelegd. Nadat de bui weer voorbij is gaan wij weer verder. De baandraaier schat in wat wijsheid is en zal bepalen wat er gaat gebeuren.