Werken bij

Ben jij aankomende zomer klaar voor een supertoffe baan? Ben jij klaar met je eindexamen en zoek je een fantastische plek om komende zomer te werken? Wij zoeken voor de zomerperiode extra medewerkers om ons team te versterken. Heb jij interesse in het zonnigste vakantiewerk van Friesland? Bekijk hier onze vacatures.

Vacature Operator / Baandraaier

Als baandraaier ben je de spil van onze waterskibaan. Je bent de gastheer/gastvrouw, het aanspreekpunt van de baan. Je bent verantwoordelijk voor het besturen van de waterskibaan en het aan- en afkoppelen van waterskiërs en wakeboarders. Daarnaast weet je de veiligheid van de gasten en jezelf te waarborgen. 

Als baandraaier heb je dagelijks te maken met bezoekers, gasten en beschik je over ervaring met het geven van instructies. Je werkt in een recreatieve en informele sfeer met een fantastisch product. Dit betekent dat je veel werkt in de avonden, het weekend en tijdens de vakanties. Als baandraaier ben je een belangrijke schakel in de keten van succesbeleving van onze gasten.

Als baandraaier werk je mee aan het dagelijks onderhoud van de waterskibaan. Zowel in de operatorruimte als boven in de mast. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van het materiaal en houdt je samen met collega’s baandraaiers de baan en het materiaal in topconditie!

Interesse? Download de gehele vacature! Of wacht niet en mail naar info@strandsneek.nl

Receptionist(e) / host(ess) 

Ons bedrijf is de laatste jaren flink gegroeid, in activiteiten maar ook in publiek. Daarvoor zoeken wij iemand die het leuk vind om mensen enthousiast te ontvangen en wegwijs te maken in onze activiteiten. 

Bij onze receptie komen mensen zich melden voor de waterskibaan, het aquapark maar ook voor de teambuilding activiteiten, het zeilen en andere leuke groepsactiviteiten die wij aanbieden. Check ook eens www.strandsneek.nl voor een uitgebreid aanbod.

Je werkt in een jong, dynamisch team in een informele sfeer. Als receptionist(e) werk je het hele seizoen vooral in de weekenden en tijdens de vakanties. Hierin kunnen we gezamelijk kijken wat voor beide partijen werkt. Als receptionist(e) ben je de eerste en soms de laatste indruk die de gasten hebben. Heel belangrijk dat je dus jouw geduldige glimlach klaar hebt staan.

Jouw taken beginnen met het opzetten van de receptie, alles op de juiste plekken zetten en de dagplanning doornemen. Zo zijn we goed voorbereid op wat de dag brengt. Als dan de gasten aankomen checken wij ze in, steken we ze in een wetsuit en geven we ze hun toegangsbewijs. Daarna krijgen ze van jou een duidelijke uitleg voor de veiligheid en kunnen ze op pad.

Nu staan de volgende groepen voor het aquapark alweer voor je klaar en die gaan we ook inchecken, laten omkleden en instructies geven. Tussendoor kunnen mensen nog bellen of naar jouw loket toelopen met vragen. Het is een zeer afwisselende en uitdagende leuke functie. Waarbij je lekker in de buitenlucht werkt.